Koken & Genieten April 2011

Koken & Genieten April 2011Een vrolijk voorjaar in deze Koken & Genieten en ook alvast wat leuke paasideeën voor de paasbrunch zoals grappige zoete kokoskuikentjes. Verder feestelijke recepten uit de lentekeuken om op een zondag je vrienden uit te nodigen en recepten uit de Spaanse streek Valencia.

Daarnaast 6 variaties met aardappels in korte recepten, het menu van de maand is deze keer een romige aspergesoep als voorgerecht, het hoofdgerecht is gegratineerde zalm met pasta en rabarber-frambozengelei is het nagerecht en meer over lievevrouwebedstro, wat is het en wat kan je ermee maken.

Verder ook de rubrieken ‘voorgerechten & snacks’, ‘light & caloriearm’, ‘heerlijke desserts’ en ‘vetarm & smaakvol’. Als uitsmijter in deze Koken & Genieten recepten voor het overheerlijkste voorjaarsgebak.

Bekijk ook het voorproefje van het april nummer van Koken & Genieten!

www.kokengenieten.nl

(12 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)