Koken & Genieten April 2011

Koken & Genieten April 2011Een vrolijk voorjaar in deze Koken & Genieten en ook alvast wat leuke paasidee├źn voor de paasbrunch zoals grappige zoete kokoskuikentjes. Verder feestelijke recepten uit de lentekeuken om op een zondag je vrienden uit te nodigen en recepten uit de Spaanse streek Valencia.

Daarnaast 6 variaties met aardappels in korte recepten, het menu van de maand is deze keer een romige aspergesoep als voorgerecht, het hoofdgerecht is gegratineerde zalm met pasta en rabarber-frambozengelei is het nagerecht en meer over lievevrouwebedstro, wat is het en wat kan je ermee maken.

Verder ook de rubrieken ‘voorgerechten & snacks’, ‘light & caloriearm’, ‘heerlijke desserts’ en ‘vetarm & smaakvol’. Als uitsmijter in deze Koken & Genieten recepten voor het overheerlijkste voorjaarsgebak.

Bekijk ook het voorproefje van het april nummer van Koken & Genieten!

www.kokengenieten.nl

(12 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.