Spatels & Stiletto’s door Ravinder Bhogal

Spatels & Stiletto's - Ravinder BhogalEen boek met 160 onweerstaanbare gerechten om jezelf en anderen mee te verwennen kon ik niet laten liggen. Het kookboek ‘Spatels & Stilleto’s’ van Ravinder Bhogal is voor mij.

Spatels en Stilleto’s is ingedeeld in de hoofdstukken ‘brood, pasta en aardappels: stap uit de dieettrein’, ‘van 9 tot 5: werk om te leven, leef om te eten’, ‘troostvoedsel: als niemand je een knuffel komt geven, heb je een knuffel op je bord nodig’, ‘pms: voor die dagen dat alleen chocolade goed genoeg is’, ‘tv-avondje met een feestmaal voor één: iedereen heeft soms tijd voor zichzelf nodig’, ‘let’s party!: allerlei martini’s en hapjes om te knabbelen’, ‘katervoedsel: voor the morning after the night before’, ‘blut: voor als je aan het eind van je geld nog een stukje maand overhebt’, ‘magere dagen: voor als je je favoriete spijkerbroek voelt knellen’, ‘afkicken van lekker eten: cold turkey is niet nodig’, ‘lepel me maar op, schatje…: het voedsel der liefde’ en ‘koken voor je nieuwe schoonouders: en andere penibele situaties waarin woorden al snel verkeerd vallen, maar deze gerechten beslist niet’.

De recepten in Spatels en Stiletto’s worden vooraf gegaan door een leuke tip of ander handig weetje, een groot aantal van de recepten zijn voorzien van een foto van het eindresultaat. Elk hoofdstuk begint overigens met een leuk verhaal/ anekdote van de schrijfster zelf. De recepten zijn een mengelmoes van verschillende keukens.

Spatels en Stilleto’s is een boek om hebberig van te worden, een echt meisjeskookboek!

Titel: Spatels & Stiletto’s
Auteur: Ravinder Bhogal
Uitgever: Inmerc
Verschijningsjaar: 2010
ISBN: 9789021549019
Winkelprijs: 27,50

(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Eén gedachte over “Spatels & Stiletto’s door Ravinder Bhogal”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.