Foodies April 2011

Foodies April 2011Foodies viert de lente nog steeds met dit nummer, maar liefst 63 voorjaarsrecepten telt Foodies deze maand. Maak bijvoorbeeld de recepten met verse kruiden of de gerechten uit de lentekeuken.

Verder in Foodies pittige en exotische gerechten uit India de ‘curries’, maak het driegangenmenu voor elk moment of de snelle gerechten die allemaal binnen 30 minuten klaar zijn. Daarnaast krijg je een voorproefje uit ‘Kookboek voor Meisjes van 8 tot 88’, de klassieker is deze maand baklava wat je stapsgewijs leert maken, in de kookschool leer je deze maand stapsgewijs chateaubriand met bearnaisesaus en een rozijnenbrood maken en uiteraard eindigt Foodies weer met de lekkerste taarten en toetjes.

Foodies loopt deze maand een dagje mee in de keuken van Café Sjiek, een Maastricht café met restauranteten, Mario Ridder verteld wat hij thuis eet en Vincent en Karlijn Kraan vertellen over hun passie maalderij De Gouden Engel. Foodieskok Willem vertelt meer over de smaakmaker zwarte peper en in de kookboekenrubriek 5 nieuwe kookboeken en de favorieten kookboeken van Hans van Wolde.

Dit en meer lees je in dit lentenummer van Foodies!

www.foodiesmagazine.nl

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)