Sigg Bottles Design collectie 2011

Sigg Bottles Design collectie 2011
Misschien heb jij het ook zo’n hergebruikt spa flesje voor je water op je bureau staan. Ik wel in ieder geval, maar dat kan uiteraard veel mooier en duurzamer. Zoals een drinkfles uit de Sigg collectie, wat lekker in het oog springt op je bureau. De designs van dit jaar zijn weer gemaakt door verschillende designers en moesten een optimistische uitstraling hebben. Door de vele kleurtjes is dat wel gelukt. De aluminium drinkflessen van het Zwitserse merk Sigg zijn goed geschikt voor uiteraard water, maar ook voor sportdrank, koolzuurhoudende dranken en vruchtensappen.

Een Sigg drinkflesje is een goed alternatief voor het plastic flesje, en een stuk vrolijker op je bureau, niet waar? Als ik er een uit deze collectie zou moeten kiezen kies ik voor de ‘green dreams’ of toch de ‘flower sprinkle’… keuzes… Een Sigg drinkflesje kost trouwens 18,45 (inhoud 0,6 liter).

(71 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)