Dinerdiva in de City door Jil Schirnhofer

Dinerdiva in de City - Jil SchirnhoferBestaat er al een categorie young adults in de ‘kookboeken’ wereld? Voor de gewone boeken wel, dit boek “Dinerdiva in the City” zou er perfect in passen. Het is geen kinderkookboek meer maar ook niet een kookboek voor volwassenen, er is dus een nieuwe doelgroep gevonden.

Dinerdiva is naast kookboek eigenlijk ook een boek met allerlei tips om te zien op televisie, tips over beauty, leuke dingen die je kan doen en fröbel-tips. In ‘Dinerdiva in de city’ bezoekt 7 hippe steden namelijk Parijs, voor een classy breakfast, Wenen voor een sweet coffee time, Lunch in Rome, London voor een perfecte high tea, Marrakesh voor een spicy dinner, Rio voor een tropical buffet en New York voor de afterparty.

Elk hoofdstuk begint met allerlei weetjes over de city, zoals wat de perfecte look zou zijn in de city, wat de gewoontes zijn en dergelijke. Daarna volgen de recepten passend bij de city. De recepten zijn duidelijk beschreven, zijn voorzien van een foto van het eindresultaat en vrolijke illustraties. Je krijgt er nog wat extra handige tips bij en soms ook tips hoe je met bepaalde ingrediënten een beautyproduct maakt zoals bijvoorbeeld een maskertje met aardbeien voor een vermoeide huid.

Dinerdiva is een kookboek voor jonge meiden die, als ze alleen thuis zijn of net op zichzelf zijn gaan wonen, eens geen makkelijke magnetronmaaltijd of afhaalmaaltijd willen eten maar iets zelf willen maken en daarnaast ook houden van beauty, shoppen en allerlei andere meidendingen.

Jill Schirnhofer is pas 19 en heeft nu al een succesvolle lijn met “My Life is Sweet” met een schoollijn, kalenders, kaarten shirts, dekbedovertrekken en kookboeken. Dinerdiva is het tweede kookboek van Jill, haar eerste kookboek ‘Van keukenmeid tot dinerdiva’ was al een groot succes.

Titel: Dinerdiva in de City
Auteur: Jill Schirnhofer
Uitgever: Kosmos
Verschijningsjaar: 2011
ISBN: 9789021549316
Winkelprijs: 16,95

(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 gedachten over “Dinerdiva in de City door Jil Schirnhofer”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.