Comic Relief Does MasterChef 2011

rednoseday18 Maart had Groot Brittannië op de nationale tv-zender BBC One een grote inzamelingsactie ‘RedNoseDay Comic Relief‘, elk jaar wordt op grootse wijze met veel bekende Britten, bekende Britse tv-programma’s veel ingezameld voor goede doelen in binnen- en buitenland. MasterChef deed dit jaar ook mee en deze keer is het echt hilarisch om te zien. De drie slechtste koks van Groot Brittannië Ruby Wax, Claudia Winkelman en Miranda Hart moeten in Downing Street 10 een 3 gangen menu koken voor de Prime Minister, Gregg Wallace, Monica Galetti en twee kandidaten van MasterChef. In de keuken worden de dames op de vingers gekeken door de andere twee juryleden van MasterChef John Torode en Michel Roux jr. Wat maken de dames ervan en kan er überhaupt wel iemand met de felbegeerde trofee naar huis gaan? Bekijk hieronder de video’s!

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.