La Cucina Italiana Maart 2011

La Cucina Italiana Maart 2011Deze maand maar liefst 75 smakelijk gerechten ‘Buonissimo’ in La Cucina Italiana Zo leer je stapsgewijs in de kookschool pastasauzen met vlees maken, wordt er gekookt met de specerij ‘kaneel’, krijg je allerlei ‘timballo’ recepten, gerechtjes verstopt onder deeg en worden de sfogliatelle van artisjokken en de kiprollade in beeld uitgelegd.

In de ‘tips van de chef’ wordt deze keer gebonden soep behandeld, in de rubriek ‘de wereldkeuken’ gevulde calimari uit Kroatië en het ingrediënt van de maand zijn de knoflook en ui. In shopping wordt gekozen voor een echte lentekleur ‘groen’ en op kookgebied zijn daar veel leuke dingen in te vinden

Verder gaat de culinaire reis deze maand naar de Padua, een fijne plek als je het drukke Venetië wil vermijden en daarnaast wordt er gesproken met de organisator van het Italië evenement.

Uiteraard ook in dit nummer weer 7 verschillende menusuggesties met recepten uit dit nummer, is er bij 3 recepten de perfecte wijn uitgekozen en vind je alle andere recepten in gerubriceerd in de verschillende menugangen. Dit en meer lees je in deze La Cucina Italiana.

www.cucinait.nl

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Eén gedachte over “La Cucina Italiana Maart 2011”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.