Inspiratieloos

vraagtekenAl een tijdje heb ik al zoveel moeite om te bedenken wat we gaan eten. Het maken van het boodschappenlijstje wordt een ware crime en dat 2x per week. Wij doen namelijk 2x per week boodschappen om zo steeds vers spul in huis te hebben. Kortom ik ben inspiratieloos, gewoon even geen inspiratie om ook maar iets te bedenken wat er op tafel gezet gaat worden.

Best wel raar, zo inspiratieloos, ik heb een mooie keuken, tig magazines, tig kookboeken en ook internet staat vol met kookblogs die het mooiste en lekkerste koken (en heb zelfs mijn eigen kookblog). Al bladerend zie ik wel lekkere dingen, maar heb zo iets van maar … duurt te lang, wil door de week lekker snel klaar zijn, kan het toch niet anders en heb ik er dan wel zin in. Kortom moeilijk is het om dagelijks weer wat op tafel te zetten … Maar goed de lente komt er aan dus wie weet de inspiratie ook … pasta’s salades noem maar op …

Ken jij dat ook, inspiratieloos boven je boodschappenlijstje zitten?

inspiratie
zn v inspiratie (-s mv) [ɪnspiˈra(t)si] toestand dat je creatief nadenkt en weet hoe je iets goed moet doen;= bezieling

Op een kookcursus nieuwe culinaire inspiratie opdoen
Zonder inspiratie wordt het niks met je werk.

(18 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)