Rosti Mepal Hydra Herbs Kruidenpotjes

Rosti Mepal KruidenpotjesOp de Culiperslunch ben ik de kruidenpotjes van Rosti Mepal tegen gekomen en ik vond dat direct eigenlijk iets voor mijn eigen vensterbank in de keuken, die vrolijke kleurtjes en er zijn nu nog meer kleurtjes dan die op de foto staan namelijk geel, oranje, blauw, paars en zwart. Als dat niet vrolijk wordt op de keuken-vensterbank en lekker met al die verse kruiden!

De kruidenpotten van Rosti Mepal hebben een strak design en frisse kleuren, daarnaast hebben ze een handig hydro bewateringssysteem, hiermee voorkom je het uitdrogen van de plantjes en hoef je niet meer het water op de kruiden te gieten (wat dus niet echt goed is voor kruidenplantjes). Eén tot twee keer per week vul je het waterreservoir en voor de rest regelt het systeem het zelf. Hoe het ‘hydrasysteem’ werkt zie je in onderstaande video.

De kruidenpotten zijn er nu in 9 verschillende kleuren en zijn er in medium en large. De medium uitvoering kost 5,99 en de large uitvoering kost 7,99. Deze kruidenpotjes zijn door de vrolijke kleurtjes een echt hebbedingetje voor in de keuken en is een leuk cadeau om weg te geven.

(84 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.