Eten met Familie en Vrienden door Sarah Raven

Eten met Familie en Vrienden - Sarah RavenThuis gezellig een etentje plannen met familie of vrienden en dan ook koken met de seizoenen? Met de recepten uit het nieuwste boek van Sarah Raven ‘Eten met familie en vrienden’. Het onderschrift van de titel is ‘elk seizoen vers eten’, geen wonder dat het boek dan ook is ingedeeld in de vier seizoenen en elk seizoen staat bol van allerhande recepten voor elke gelegenheid.

Elk seizoen begint met een inhoudsopgave van alle recepten in het hoofdstuk verdeeld in verschillende categorieën zoals onder andere ‘soep en toebehoren’, ‘vegetarisch’, ‘vlees’, ‘nagerechten’ en ‘gebak en koekjes’. Vervolgens schrijft Sarah haar gevoelens over het seizoen, welke passen bij het seizoen en noem maar op. De recepten in ‘Eten met familie en vrienden’ hebben een duidelijke Engelse basis met pure smaken van het seizoen. De recepten zijn duidelijk beschreven en hebben een korte inleiding over het gerecht of de gebruikte ingrediënten. Niet elk gerecht heeft een foto van het eindresultaat, maar de foto’s die er in staan zijn werkelijk om weg te smelten.

Met meer dan 400 recepten is ‘Eten met familie en vrienden’ een kookboek waar je veel culinaire inspiratie uit kan halen en die kaft met al die kleuren, kleine fotootjes van groente en fruit, daar wordt je toch ook vrolijk van!

Sarah Raven ken je van het programma Gardeners World wat te zien is op de BBC, schrijft voor de Daily Telegraph en verschillende tijdschriften. Haar eerste boek ‘Vers uit de tuin’ werd in 2009 in Groot Brittannië bekroond als ‘cookery book of the year’ oftewel kookboek van het jaar.

Titel: Eten met Familie en Vrienden
Auteur: Sarah Raven
Uitgever: Terra
Verschijningsjaar:
ISBN: 9789089893680
Winkelprijs: 29,95

(27 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

One thought on “Eten met Familie en Vrienden door Sarah Raven

Reacties zijn gesloten.