Het Diva Dieet door Dorien Goertzen & Melanie Wisse

Het Diva Dieet - Dorien Goertzen & Melanie VisseChic lijnen, kan dat? Met het Diva Dieet wat geïnspireerd is op de Franse eetcultuur en de geheimen van de diva’s van vroeger tijden zoals Joan Collins, Mae West en Marlene Dietrich.

De auteurs van Het Diva Dieet leggen uit hoe het begon, dit chique dieet, vervolgens stellen zij de vraag waarom wij eigenlijk te veel eten, en daar zijn veel uiteenlopende redenen voor te bedenken. Daarna gaan ze op zoek naar de innerlijke diva, wordt verteld wat het diva dieet is, worden de knelpunten nader beschouwd en verteld hoe nu het diva dieet precies werkt.

Vervolgens begint het echte diva dieetplan met een overzicht van gerechten voor het eerste en moeilijkste weekend en daarna een overzicht met gerechten voor 4 weken diva dieet. Daarna zijn de recepten eerst ingedeeld in de ontbijt- en lunchrecepten en vervolgens krijg je de verschillende menu’s voor de vier weken. Uiteraard hoort bij een fijn gerecht ook een heerlijk drankje en daarvoor krijg je een aantal saprecepten. Wil je ook nog een vooraf eten, dat kan met de soeprecepten die je in dit boek vindt. Ook krijg je een aantal originele recepten van de diva’s van toen, recepten voor de smaakmakers en fijne diva snacks voor een ‘slank’ maar glamoureus feestje. Als laatste vindt je in dit boek de ‘sterrentabel’, hiermee kan je aflezen hoe ‘slecht’ of hoe ‘goed’ iets voor je is en een dagboek waarin je een weeklang kan bij houden wat je hebt gegeten.

In ‘Het Diva Dieet’ vind je bijna geen foto’s van recepten maar wel heel veel illustraties met een knipoog naar de diva’s en de jaren vijftig. Het Diva Dieet is een dieetboek waar het eigenlijk niet om het diëten gaat maar op chic en glamoureus eten maar dan met mate, dus eindelijk geen crashdieet meer!

Titel: Het Diva Dieet
Auteur: Dorien Goertzen & Melanie Wisse
Uitgever: Scriptum
Verschijningsjaar: 2011
ISBN: 9789055947805
Winkelprijs: 17,95

(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 gedachten over “Het Diva Dieet door Dorien Goertzen & Melanie Wisse”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.