Koken & Genieten Maart 2011

Koken & Genieten Maart 2011Zin in de lente? Neem alvast een voorproef op de lente met dit nummer van Koken & Genieten met bijvoorbeeld fijne voorjaars-ovenschotels, frisse smaken maar toch ook verwarmend.

Verder allerlei ‘fingerfood’ hapjes voor een fijn hapjesbuffet, om het buffet helemaal af te maken een drietal spetterende cocktail-recepten en begin de dag goed met een gebalanceerd ontbijt. Groente van de maand is postelein, wat is het in het kort, wat moet je weten en wat zijn lekkere recepten met postelein. Daarnaast gaat Koken & Genieten op reis naar Vietnam, en nam de lekkerste gerechten uit de Vietnamese keukens mee.

In dit nummer net zoals altijd allerlei leuke, verrassende, handig en smakelijke producten op een rij, het menu van de maand met onder andere deze keer een wiener steak, het snelle recept en andere vaste maandelijkse rubrieken.

Ook al zin in de lente gekregen? Neem dan ook alvast een voorproefje van dit lentenummer van Koken & Genieten!

www.kokengenieten.nl

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

4 gedachten over “Koken & Genieten Maart 2011”

    1. Zie het maar als een tijdschrift, dat staat ook eigenlijk vol met reclame voor dingetjes, acteurs, boeken etc … maar eigenlijk met wat de redactie zelf leuk vind. Dit onderdeel van Brutsellog staat dus vol met dingen die ik zelf leuk vind en dan niet alleen maar op gebied.

      Groetjes Anja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.