Boodschappen Maart 2011

Boodschappen Maart 2011De nieuwe Boodschappen ligt weer klaar met veel improvisatie en onverwachte smaken.

Zo is het menu van deze maand een menu vol onverwachte smaken zoals de gestoomde visfilet met bietensaus en groene rijst en een krokante rijstbol met mangoroom. Kan je dat ook onverwacht gasten in huis en je moet wat improviseren om iets op tafel te zetten? Boodschappen geeft wat handige tips. Verder wordt er lekker gevarieerd met wraps, snel en eindeloze variatie.

In lekker vers wordt er deze keer iets bereid met ui, de groeten komen deze maand uit Eindhoven en in kookkunst kookt Gert-Jan moleculair. Uiteraard ook in dit nummer de rubriek ‘budgetkoken’ wat laat zien dat lekker niet duur hoeft te zijn en de rubriek ‘mooi groen’ met de bloemen en tuintips van maart.

Dit en meer lees je in deze Boodschappen van maart. Klik om te weten ‘waar en wanneer’ Boodschappen magazine verkrijgbaar is!

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Eén gedachte over “Boodschappen Maart 2011”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.