Foodies Maart 2011

Foodies Maart 2011Laat het voorjaar maar beginnen! Foodies heeft in ieder geval maar liefst 56 frisse, nieuwe maart-recepten, recepten om energie van te krijgen, maar ook de Foodies Magazine website heeft de lente in de bol en heeft een nieuw jasje gekregen! Neem dus een kijkje!

Maak meer met de kaas van eigen bodem, je hoeft het niet alleen op je brood te doen! Verder leer je stapsgewijs in de Foodies kookschool platte kip met gebakken aardappels en een citroenrol maken en wordt het klassieke bloemkool-prakkie omgetoverd naar onder andere een oer-Indiaas en oer-Japans gerecht. Ook krijg je een voorproefje van een aantal recepten uit het nieuwste kookboek van Sarah Raven ‘eten met familie en vrienden, elk seizoen vers eten’

Daarnaast gaat Foodies op zoek naar de lekkerste culi-adressen in het bourgondische Den Bosch, in ‘passie’ verteld Ans Vlooswijk over haar kaaspassie, zij maken op hun kaasboerderij hun specialiteit ‘Le Petit Doruvael‘, Foodies redacteur Michelle liep een dagje mee bij Bakkertje Deeg in Heusden en in smaakmaker gaat Foodieskok Wim aan de gang met boter.

Dit en veel meer lees je in deze ‘lente’ Foodies!

www.foodiesmagazine.nl

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

3 gedachten over “Foodies Maart 2011”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.