Beatz 100% Fruit

beatz fruit logoHeb je ook moeite om aan je dagelijkse portie fruit te komen, vergeet je het gewoon in je tas te stoppen, heb je net niet het mesje mee om je appel te schillen? Vinden je kinderen het zakje snoep lekkerder dan een lekker appeltje? Dan zou je eens moeten kijken naar Beatz 100% Fruit. Beatz Fruit is fruit in een zakje op een andere manier, maar wel 100% natuurlijk.

Beatz Fruit soorten ananas peer appel perzik banaan aardbei
Wat is Beatz 100% Fruit precies?

Beatz 100% Fruit is een gezond tussendoortje. Het is namelijk 100% fruit, maar dan gevriesdroogd. Hierdoor wordt het fruit knapperig en blijven belangrijke voedingsstoffen behouden. Beatz 100% Fruit is verkrijgbaar in zes verschillende smaken namelijk aardbei, ananas, appel, banaan, peer en perzik. Beatz 100% fruit is al een grote hit in Amerika, Canada en Australië. Het Voedingscentrum plaatste Beatz 100% Fruit in de voorkeursgroep omdat het aan alle criteria die het Voedingscentrum stelt voldeed. Een zakje Beatz 100% Fruit is per zakje 65kCal en draagt bij aan je dagelijkse portie fruit. Beatz 100% fruit is zonder toegevoegde kleurstoffen, smaakstoffen, vetten, noten, gluten, conserveringsmiddelen, melkproducten.

Hoe smaakt Beatz 100% Fruit?
Inmiddels heb ik alle smaken Beatz 100% Fruit uitgeprobeerd, al knabbelend in de trein terug naar huis. Natuurlijk heb ik wel favorieten, zo vind ik zelf de banaan en perzik erg lekker. De smaken zijn vergelijkbaar met het echte fruit, maar niet helemaal. Maar dat komt ook grotendeels doordat het knapperig is en daardoor niet op bijvoorbeeld een verse banaan lijkt maar op een knapperig snoepje. Doordat er echt zoet fruit gebruikt wordt is de smaak van het gevriesdroogde eindproduct wel lekker, je proeft wel de aardbei, appel etc.

Wat kost het en waar is Beatz 100% Fruit verkrijgbaar?De adviesprijs van een zakje Beatz 100% Fruit is 1,19 en bij acties 0,99. Je krijgt dan een zakje met een inhoud van 18 gram. Beatz 100% Fruit is nog niet overal verkrijgbaar, maar het merk is in opmars! Kijk hier waar je het bij jou in de buurt kan halen.

Conclusie
Zelf ben ik fan van Beatz 100% Fruit. Gewoon omdat het erg makkelijk is, lekker is en handig om mee te nemen. Een echte fruitliefhebber zal misschien moeten wennen aan de crisp van het fruit. Beatz 100% Fruit is zeker een aanrader, eens wat anders dan fruit, maar gelukkig gewoon net zo gezond!

(152 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

One thought on “Beatz 100% Fruit

Reacties zijn gesloten.