La Cucina Italiana Februari 2011

La Cucina Italiana februari 2011Proef Italië in 78 recepten met dit februari nummer van La Cucina Italiana, maar ook de andere wereldse gerechten zoals de wereldsoepen en in de wereldkeuken wordt er een tajine met kip en olijven gemaakt.

Daarnaast leer je in de kookschool pastasauzen met groenten maken en leer je stapsgewijs aardpeer in bladerdeeg en beignet met marmelade maken. Ook wordt er gefrituurd met fruit en heeft La Cucina Italiana weer bij drie verschillende gerechten een passende wijn gezocht. Dieper wordt er ingegaan op kikkererwten en de grana-kaas en in de rubriek ‘tip van de chef’ meer over welke pan je nu moet kiezen.

Verder in La Cucina Italiana een reportage van het eiland Procida, wordt er binnen gekeken bij het kleinste pasta eethuis van Nederland Da Nonna Pippina en krijg je een voorproefje uit het nieuwste boek van Gino D’Acampo ‘Mijn Italiaanse Dieet’.

Dit en meer fijne recepten van Italiaanse bodem lees je in La Cucina Italiana!

www.cucinait.nl

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Eén gedachte over “La Cucina Italiana Februari 2011”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.