Allerhande 02/2011

Allerhande 02-2011Deze keer heeft de Allerhande 42 verrassende variaties op doordeweekse gerechten met 10x anders sperziebonen, 10x anders gehaktballen en 10x anders aardappelen. Ook worden er 5 internationale gerechten, waaronder kipcurry, in een ander jasje gestoken.

Verder in Allerhande: In ‘proef het seizoen’ ovengerechten met witlof, allerlei weetjes en recepten met kip en gerechten voor een avondje met zijn twee. In de rubriek van de kaart een gerecht van Bistrotheque London ‘de groentegratin met roquefort en kruidenkorst’, de bekende moeder is deze keer Nance, zij maakt voor haar zoontje tomatensoep met balletjes en in de klassieker de foe yong hai.

Dit en meer lees je in de Allerhande van Albert Heijn.

(17 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Eén gedachte over “Allerhande 02/2011”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.