Koken & Genieten Februari 2011

Koken & Genieten Februari 2011Heerlijke cupcakes sieren de cover van de Koken & Genieten van deze maand en deze cupcakes maak je natuurlijk helemaal zelf, net als alle andere zoete taartjes voor bij de koffie. Met de recepten uit deze Koken & Genieten gaat dat zeker lukken.

Verder in deze Koken & Genieten heerlijke gerechten maar dan light, maak een soepbuffet met verschillende, verrassende soepen en doe gezond met kool. Het ingredi├źnt van de maand is deze keer de banaan met allerlei weetjes over de banaan inclusief recepten. Het menu van deze maand is deze keer vooraf eiersalade met zalm, hoofdgerecht is casselerrib op bourgondische wijze en als nagerecht gevulde vijgen met kwark. Daarnaast gaat Koken & Genieten op zoek naar de culinaire hoogstandjes van het Oostenrijkse Zillertal.

Uiteraard ook in deze Koken & Genieten de vaste rubrieken zoals ‘kent u dit al?’, ‘het kinderrecept’, ‘voorgerechten & snacks’, ‘light & caloriearm’, ‘heerlijke desserts’ en ‘vetarm & smaakvol’. Kortom weer lekker veel recepten in dit nummer. Al nieuwsgierig? Klik hier voor een voorproefje van deze Koken & Genieten!

www.kokengenieten.nl

(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.