Boodschappen Februari 2011

Boodschappen Februari 2011In de Boodschappen van deze maand is het tijd voor stamppotten, maar dan de hippe versie ervan zoals de zuurkool-lasagne met pancetta, de bombe van hete bliksem en het taartje van rodekool, appel en salie.

Verder in deze Boodschappen recepten die voor meer kleur op je bord zorgen in het viergangen-menu, fijne bugetrecepten en krijg je een favoriet recept van een lezeres uit Boskoop in ‘de groeten uit … In wijn & weten gaat Boodschappen op ontdekkingsreis in Spanje op zoek naar de lekkerste Spaanse wijnen, in kookkunst laat studente Rianne zien dat je met pannenkoeken veel meer kan en in lekker vers wordt er met de zevenjarige Yannick een sinaasappel-laagjes pudding gemaakt.

Dit en meer lees je in de Boodschappen van deze maand. Klik hier in welke supermarkt bij jouw in de buurt je de Boodschappen gratis kan afhalen!

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.