Get Along with your Co-Workers Tea

Get Along with your Co-Workers TeaAlleen al die naam is geweldig toch? De Get along with your co-workers tea. Alleen al om de naam zou ik deze thee wel willen proberen. De omschrijving bij deze thee is: kunstmatige vreugde en harmonie … nu in handige theezakje vorm. Het is een biologische zwarte thee met sinaasappelschil en in een doosje zitten 16 theezakjes.

In de webshop van Blueq.com (Amerikaanse webshop) zijn nog meer theesoorten verkrijgbaar met wel bijzondere namen zoals de ‘be a better parent tea’ en de ‘Wake up sleepy head tea’. Alleen al die namen is toch het proberen waard? Eens kijken of er ook in Nederland een winkel is die deze grappige thee verkoopt.

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.