Foodies Februari 2011

Foodies Februari 2011Foodies staat deze maand in het teken van ‘feel good food’ met maar liefst 66 recepten uit het seizoen. Zo krijg je onder andere topgerechten uit de Alpen, zo krijg je al zin om op skivakantie te gaan, kookt de chef-kok van restaurant De Pastinaeck de Hollandse pot en wordt er gekookt met het vers uit de grond.

Daarnaast recepten voor een tafel vol hapjes, eet je vegetarisch met de ‘meatless monday’ recepten en sluit Foodies ook weer af met de zoete verleiders. Foodieskok Willem vertelt over zijn ervaringen met de smaakmaker mosterd, wordt het recept voor een boerenpaté stap voor stap uitgelegd en krijg je de nieuwste kookboeken en keukengadgets op een rij. Verder laat Foodies zien wat topkok Paul van Staveren van restaurant Sonoy op zijn vrije dag eet en vertelt Karin Luiten over haar passie: het koken zonder pakjes en zakjes.

In de Foodies kookschool leer je deze maand schorseneren in béchemelsaus en berlinerbollen met jam maken, ook krijg je in deze Foodies weer een aantal snelle recepten die binnen 30 minuten klaar zijn en lees je recepten met rijst in de hoofdrol, eens wat anders dan aardappels of pasta.

Dit en meer lees je in deze Foodies! Klik hier voor een voorproefje!

www.foodiesmagazine.nl

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.