Viva Light

Viva Light 04 - 2011Lukt het je nog steeds je goede voornemen vol te houden om af te slanken in 2011 of heb je nog net dat steuntje in de rug nodig? Lees dan de Viva van deze week, de Viva Light met allerlei dieet dingetjes.

Lees hoe schrijver Robert Vuijsje 25 kilo afviel, dieet mee met de sterren en lees hoe Viva’s Jessica een healthfreak werd. Lees ook het verhaal van Denise, zij heeft een schildklierafwijking en kwam daardoor kilo’s aan. Neem een tocht door de voedseljungle, Claudia C. legt uit waarom zij rauw eet, Claudia B. eet ayurvedisch en Sandra eet bijna helemaal biologisch. In Eten & Zo laten Merijn en Nadia je het nieuwe Chinezen zien.

Dit en meer “light” en andere typische dingen lees je in Viva 04 ‘Light’!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.