Elle Eten 1/2011

Elle Eten 1-2011De nieuwe Elle Eten ligt weer in de winkel! Deze keer ontbijtjes waar je blij van wordt en een vegatastisch diner met groente in de hoofdrol.

Verder wordt er geluncht bij L’Arpèrge, en krijg je een aanbieding voor een zesgangen menu van Alain Passard voor bijna niets, lees je interviews met Nigella Lawson en Harold McGee, 7 fijne soeprecepten en het goede voornemen: taart eten en dat gaat lukken met de recepten van Fiona Cairns. Daarnaast ging Elle Eten op zoek naar vrouwen in het sommelier-vak en heeft Elle Eten nieuwe columnisten: Esmee Langereis, Ronald Hoeben van Foodtube en Meneer Wateetons (aka de vinexjager). Wil je helemaal goed voor de dag komen, maak dan een vers croissantje volgens het stap-voor-stap recept in dit nummer!

Dit en meer lees je in deze Elle Eten!

(8 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Eén gedachte over “Elle Eten 1/2011”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.