Patisserie & Desserts 20

Patisserie & Desserts 20Hij al eventjes uit, nummer 20 van het seizoensmagazine Patisserie & Desserts.

In dit nummer tonen de patissiers van C-Jean, Solo, De Lindehof, De Oosthoek, Le Carré des Sens en Les Prés d’Eugénie hun patisserie recepten. Hoe worden doopsuikers gemaakt, P&D is op bezoek bij familiebedrijf Vanparys in Evere, Dieter Charels van Chocolatier van Dender laat zijn taart zien en je ziet smaakkunstenaar George van Rossenberg aan de gang. Daarnaast lees je in dit nummer het recept voor de perfecte oliebol van kampioensbakker Paul Berntsen, wat is de perfecte ‘christmas pudding’ en recepten voor allerhande snoepjes door Hidde de Brabander.

Lees verder ook de recepten van kaasboerderij Le Larry en zie dat kaas & desserts perfect samen gaan, wat zijn de geheimen van knäckebröd, P&D reist af naar Stockholm waar Conrad Tyrsén het recept met P&D deelt en krijg je een stadsportret van Venetië, een stad van vele smaken.

Dit en meer lees je in nummer 20 van Patisserie & Desserts!

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)