La Cucina Italiana Januari 2011

La Cucina Italiana Januari 2011Winter in Italië, La Cucina Italiana laat dit zien in 71 hartverwarmende seizoensgerechten. Zo worden er crêpes met vlees in bouillon, romige polenta met groente en rundvlees in bier gemaakt. Leer stapsgewijs stokvisgratins en kalfsbraadstuk met groente maken of maak eens wat anders met eieren dan een omelet.

Dit jaar begint de kookschool met lessen pastasauzen maken, in het eerste deel leer je pastasauzen met vlees maken. Stap voor stap zie je hoe de verschillende sauzen gemaakt worden. Verder neemt La Cucina Italiana een kijkje in ‘Le Marche’, land van honderd steden en wordt er een bijzonder Italiaans restaurant in het Belgische Hasselt bezocht: Arlecchino. Ingrediënt van de maand is farina, bloem en sinaasappel.

Uiteraard ook in dit nummer de vaste rubrieken zoals snel menu, licht menu en voordelig menu, recepten voor voorgerechten, eerste gang, vis & schaaldieren, groente, tweede gang en desserts & taarten, de perfecte combinatie, drie wijnen bij drie gerechten, tip van de chef en de wereldkeuken, met deze keer scones uit Schotland.

Dit en meer lees je in dit januari-nummer van La Cucina Italiana. Klik hier voor een voorproefje van La Cucina Italiana!

www.cucinait.nl

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.