Culinaire Saisonnier Winter 2010/2011

Culinaire Saisonnier Winter 2010/2011Door sneeuw en feestdagen lag de Culinaire Saisonnier later dan de bedoeling op de mat, maar het is gearriveerd boordevol recepten en tips voor de professionele gastronomie (of die hobbykok die gewoon alles wilt weten).

In dit nummer het vervolg op de gedroogde peulvruchten, in dit deel lees je meer over de belangrijkste soorten. Daarnaast ook meer over gastronomisch bier ‘Cuvée du Chateau’ van brouwerij van Hounsebrouck en wordt er een kijkje genomen in de kassen van Koppert Cress. In chefsportret Senderens, inclusief een aantal recepten. Lees ook meer over koolzaadolie, vloeibaar goud van eigen bodem.

Verder neemt Culinaire Saisonnier een kijkje in de Marokkaanse keuken van restaurant Solo, laat Dominique Bouchet zien wat je met kalfsvlees kan doen. Ook wordt er onder andere gekeken bij de jeugdige Vlaamse gastronie bij C-Jean, bij De Hoefslag, bij Schathoes Verhildersum en kasteel Coevorden.

Dit en veel meer lees je in dit winternummer van Culinaire Saisonnier.

www.saisonnier.net

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.