Allerhande 01/2011

Allerhande 01-2011Het eerste nummer van Allerhande is gelijk een budgetnummer met maar liefst 42 gerechten onder de 2,25 per persoon. Zo wordt er gekookt met winterpeen, 3 andere recepten dan hutspot en ook nog eens onder de 2,25 en alles voor een ouderwets gezellig Hollands winteravondje met koek, spel en zopie.

Verder Europese winterkost, wat eten ze in de wintertijd in BelgiĆ«, Duitsland, Engeland, Frankrijk, ItaliĆ« en Zweden. Ander typisch wintereten is rookworst, Allerhande heeft 10 recepten met rookworst in de hoofdrol en ook soep kan een echte winterse maaltijd zijn en ook lekker als tussendoor, 5 fijne soep recepten dus. In de kinderkeuken ‘eten wat de stamppot schaft’, boerenkool met veel lekkers.

Dit en veel meer lees je in de Allerhande van deze maand. Allerhande is gratis af te halen bij de Albert Heijn uiteraard!

(28 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)