Koken & Genieten Januari 2011

Koken & Genieten Januari 2011Het januari nummer van Koken & Genieten ligt weer in de schappen. In dit nummer 8 verschillende recepten met gehakt in de hoofdrol, geniet nog van de lange winteravonden met een gourmet of foundue en ook veel winterse recepten met lekker veel groenten in de basis.

Ingredi├źnt van de maand is de citroen, een veelzijdige en verfrissende vrucht. Het menu van de maand is vooraf een veldsla met spekcroutons, hoofdgerecht van gesmoord rundvlees met stroganoffsaus en het nagerecht is amandelpudding met bessen. Het kinderrecept is deze keer ‘sneeuwmannetjes met groente’. Verder krijg je in deze Koken & Genieten fijne Mexicaanse recepten en wordt er allerlei lekkers van de bakplaat gebakken!

Dit en uiteraard alle vaste rubrieken lees je deze maand in Koken & Genieten! Klik hier voor een voorproefje van deze Koken & Genieten. wist je trouwens al dat je Koken & Genieten kan volgen via Twitter? Volg ze op twitter.com/kokengenieten!

www.kokengenieten.nl

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.