Boodschappen Januari 2011

Boodschappen Januari 2011
Alweer het eerste nummer van 2011 van Boodschappen ligt klaar bij de supermarkten. Het thema van dit nummer is “puur Hollands”. Zo wordt er een wintergroentesoep met spek en bonen, rode koolsalade met warme knoflookdressing en een bonte spruitjesschotel met rookworst gemaakt.

Verder wordt er een menu met citrus gemaakt: een kippensoep met citroen, salade met geitenkaas, amandelen en rode grapefruit, zalm met kappertjes en limoensaus en karamel-sinaasappels met sinaasappelroom, wordt er in de rubriek Kookkunst een stoofschotel met kip en chocolade gemaakt en komen de groeten uit Zeewolde.

Uiteraard ook in dit nummer weer een aantal budgetrecepten en ideeën met bloemen en ander groen. Natuurlijk staat er nog meer in dit nummer van Boodschappen. Je kan het magazine Boodschappen gratis afhalen bij je supermarkt, klik hier om te kijken welke supermarkt het bij jou in de buurt heeft!

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 gedachten over “Boodschappen Januari 2011”

 1. Hallo

  Heb aan iemand een tipband afgeleverd van jaren terug.

  Mijn zus had altijd dit tijdschrift.

  Nu krijg ik commentaar dat de band een stuk van de onderkant mist, het is een groene opbergband. Maar hij mist niets en is volledig heel.De randen zijn niet stuk en netjes zoals van de fabriek geleverd

  Wie zou me een foto van de opbergband kunnen zenden.

  Ik kan ook ter beoordeling een foto zenden, zodat u me verteld van welk jaar deze opberg band ongeveer is er staat de reclame van de tip culinaire op.

  Gaarne advies.

  M.V.

 2. Ik heb 28 originele TIP verzamelbanden, waaronder zeven stuks van hetzelfde type als de band die u mij via Markplaats hebt verkocht. Ik weet dus waar ik het over heb als ik zeg dat de band die u leverde incompleet is. Voorafgaand aan de verkoop verzekerde u mij dat de verzamelband compleet en in goede staat was, dit bleek echter onjuist.

  Ik heb u twee foto’s gemaild ter vergelijk: Een foto van één van mijn complete verzamelbanden en een foto van de door u geleverde incomplete band van hetzelfde type, maar ik heb nooit een reactie op de foto’s ontvangen.

  De verkoopkosten zijn door u nooit teruggestort en dat zou wel zo netjes geweest zijn, zeker nadat ik u de foto’s had gestuurd. (Over de door mij gemaakte portokosten heb ik het dan nog niet eens). Ik heb zelfs nooit een excuus mogen ontvangen voor het verkopen van een incomplete band.

  En dan vind ik op deze site uw bericht….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.