Nespresso Variations 2010

Nespresso Variations 2010Zelf lust ik eigenlijk helemaal geen koffie, maar mijn vriend des te meer. Elk jaar heeft Nespresso rond de feestdagen weer tijdelijke smaakjes de ‘Nespresso Variations’. Dit jaar bestonden de smaakjes uit vanille, karamel en amandel. De smaken zijn ooit eerder uitgebracht en maken nu een comeback.

De vanille variation is een harmonie tussen de aroma’s van vanille met de zachte smaak van Livanto grand cru. Deze smaak is eerder uitgebracht in de 2006 lijn.

De karamel variation heeft een zoet aroma van karamel wat de smaak van de Livanto grand cru verzacht, het smaakt een beetje naar toffee. Deze smaak is eerder uitgebracht in de 2008 lijn.

De amandel variation heeft accenten van zoete en licht geroosterde amandelen in combinatie met de Livanto grand cru. Het roept de smaak op van amaretti koekjes. Deze smaak is eerder uitgebracht in de 2007 lijn.

Mijn vriend is niet van elke smaak uit de Nespresso Variations lijn weg, maar de karamel variant is een topper. Ik denk dat ik binnenkort in mijn lunchpauze langs de Bijenkorf mag gaan om in de Nespresso shop nog wat karamel variations te kopen.

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.