WineLife 8

WineLife 8Dit nummer van WineLife, is hoe toepasselijk aan het einde van het jaar, ‘The Champagne Issue’. Veel draait dus om champagne, lees bijvoorbeeld over de bling bling in champagne door Ruit&Rijst, maak gerechten met bubbels van Marije Vogelzang en Stefan van Sprang en maak een speciale cocktail van Remco Babay. Daarnaast vind je door het hele magazine leuke champagneweetjes.

Verder staan de nieuwste wijnwijzers en kookwiskunde-boeken op een rij, lees je waar je het lekkerst kan eten bij de open haard en hoe wordt je mooi met wijn? Daarnaast aandacht voor het nieuwste kookboek van Herman den Blijker ‘Peen & Ui’, inclusief recepten, meer over alcohol vrije wijn, waggelend door de Bourgogne met een lelijke eend en gaat de wijnreis naar Praag,

Dit en veel meer lees je in deze feestelijke WineLife! Klik hier voor een voorproefje van dit nummer van WineLife Magazine.

WINELIFE from Winelife on Vimeo.

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.