Dom Pérignon in een Rugzak door Huib Edixhoven

Dom Perignon in een rugzak Huib EdixhovenDom Pérignon in een rugzak is een zoektocht van een wijngek, Huib Edixhoven oprichter van Vindict, naar smaak, geur en avontuur. Huib Edixhoven trekt de wereld rond en maakt zo zijn verslag als wijnkenner in wording, en dan ook echt de hele wereld van Frankrijk naar Chili, maar ook India en China.

De avonturen worden in dagboekvorm geschreven, vanaf het allereerste moment dat wijn in het leven van Huib Edixhoven kwam, zijn ontdekkingsreis om de wereld op zoek naar wijn en wijnkennis, tot heden waar wijn een grote rol in zijn leven speelt. Naast het verhaal, wat leest als een trein, krijg je natuurlijk ook de achtergrondinformatie die Huib Edixhoven tijdens zijn reis heeft opgedaan.

Dom Pérignon in een Rugzak is een gewoon boek en wijnboek in één, leuke reisverhalen, veel wijnkennis met als motto van Huib Edixhoven ‘voor een eerste klas smaak in mijn mond reis ik graag derde klas de wereld rond’. Kortom eigenlijk een musthave voor elke wijnliefhebber.

Titel: Dom Pérignon in een rugzak
Auteur: Huib Edixhoven
Uitgever: Carrera
Verschijningsjaar: 2010
ISBN: 9789048807642
Winkelprijs: 16,90

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.