Foodies Januari 2011

Foodies Januari 2011Foodies begint het nieuwe jaar ‘licht en fris’ met winterse recepten die dus niet zwaar hoeven te vallen, maak bijvoorbeeld de gepofte bietjes met kwark en grof zeezout of de witlofsalade met geitenkaas en nootjes. Ook winters zijn de fruitige citrusgerechten of de winterkost maar dan zonder de stamppot en heb je zin in pasta dan heeft Foodies ook drie pastavariaties voor je. De klassieker van de maand is een hachee en deze leer je stapsgewijs maken.

Verder heeft Foodies Den Haag culinair voor je ontdekt, en laat de beste en lekkerste culi-adressen in Den Haag aan je zien, loopt Foodies een dag mee in restaurant Ivy in Rotterdam en in de rubriek ‘wat eet de kok?’ verteld Hans van Wolde van Beluga en jurylid van MasterChef wat hij zoal eet op een dag. In de Foodies kookschool leer je deze keer stap voor stap een Waldorfsalade en een koolraappuree met spek maken en Foodieskok Willem gaat vanaf deze maand aan de gang met een smaakmaker in de keuken en leeft zich er helemaal mee uit.

Als fijne afsluiter deze maand in Foodies ‘chocolicious’, allerlei lekkernijen met chocolade in de hoofdrol. Dit en veel meer lees je in deze Foodies. Nieuwsgierig? Klik hier voor een voorproefje van dit nummer!


www.foodiesmagazine.nl

(8 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.