BBC GoodFood Januari 2011

BBC GoodFood Januari 2011De laatste feestmenu’s voor oud en nieuw vind je in de GoodFood van januari, wat doe je bijvoorbeeld met de restjes of maak een Marokkaans, Frans of Scandinavisch nieuwjaars-menu

Verder maakt John Torode echte maaltijden voor deze koude, winterse dagen, Gregg Wallace maakt in zijn rubriek de ‘perfect puds’ deze keer een bread & butterpudding en het gezonde ingrediënt is deze maand spruitjes. Ook kan je nog op het nippertje met je kinderen kerst cupcakes bakken, maakt Bill Granger een fijne brunch en worden er stijlvolle party hapjes gemaakt.

Vergeet ook niet naar de taarten in dit nummer te kijken, gemaakt door Sarah Cook geïnspireerd op het programma Great British Bake Off. Als extra bij deze GoodFood krijg je nog een mini magazine ‘Christmas Food Made Easy’. Kortom nog veel recepten voor de feestdagen en recepten voor de start van het nieuwe jaar!

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.