80x Lekker Budgetkoken II

80x Lekker Budgetkoken IILekker eten hoeft niet duur te zijn, dat bewijst de Vlaamse Libelle weer met het tweede deel van Libelle Budgetkoken, maar liefst 80 recepten, voor minder dan 2,50 per persoon verzameld in dit boek wat een luttel bedrag van 6,95 kost, wat zeker niet duur is voor een kookboek.

Het boek is ingedeeld in ‘soepen & snacks’, ‘salades & quiches’,’pasta’, ‘hoofdgerechten’ en ‘desserts’. De recepten zijn voorzien van een foto van het eindresultaat, de kosten per persoon en de moeilijkheidsgraad. De recepten zijn in duidelijke stappen beschreven. De gerechten die je met de recepten uit Budgetkoken II van Libelle maakt zijn niet alledaags, het zijn gerechten met net dat beetje extra en toch niet duur zijn. Helemaal lekker dus.

80x Lekker Budgetkoken II is te koop bij de Belgische boekwinkels, kranten- en magazine winkels en bij de Libelle shop!

Klik hier voor meer recepten uit de Libelle keuken!

Titel: 80x Lekker Budgetkoken II
Uitgever: Sanoma Magazines Belgium
Verschijningsjaar: 2010
In opdracht van: Libelle
Winkelprijs: 6,95
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij de Vlaamse Libelle Shop!

(44 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.