Goed Gevoel Kookt!

Goed Gevoel Kookt!Goed Gevoel is een Vlaams Magazine vol weetjes over gezondheid en psychologie en in november 2010 hebben ze de Goed Gevoel Kookt! special uitgebracht met 100 gezonde & lekkere recepten. Precies op tijd dus voor de feestdagen en eigenlijk is het bijna een kookboek in plaats van een kookmagazine.

Goed Gevoel Kookt heeft voor de verschillende gangen fijne recepten uit verschillende wereldkeukens, allen voorzien van een foto, beschreven in duidelijke stappen, tips van diëtiste Saartje Roelens en een caloriemeter, daarmee kan je in één oogopslag zien hoe ‘light’ een gerecht is. Daarnaast krijg je nog menu-ideeën met de recepten uit het magazine en heeft Goed Gevoel Kookt! een aantal wijntips voor je op een rij gezet.

Een mooi magazine, met recepten met net wat extra’s en toch nog verantwoord! Heerlijk!

(34 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)