Het Complete Libelle Bakboek

Het Complete Libelle BakboekDe Vlaamse Libelle heeft nu haar bakrecepten verzameld in ‘Het Complete Libelle Bakboek’, zoete en hartige recepten en zelfs brood komen aan bod in dit bakboek.

Het boek start met een inleiding met wat de benodigdheden en keukenmaterialen zijn en wat het eigenlijk is en je krijgt de basistechnieken uitgelegd inclusief een aantal basisrecepten. Vervolgens begin je aan de recepten. ‘Zoet gebak’ is ingedeeld in cakes, gistdeeg, kruimeldeeg, bladerdeeg, biscuitgebak, soezen, muffins, brownies & plaatgebak, cupcakes, koekjes, clafoutis, vlaaien, more chocolate, buitenlands gebak, specialiteiten & feestgebak, pannenkoeken, wafels en frituurgebak. Het hoofdstuk ‘hartig gebak’ is verdeeld in quiches, hartige taarten, pizza’s, focaccia & andere platte broden, hartige snoeperijen en hartige muffins. In het laatste hoofstuk wordt brood behandeld en vind je een aantal broodrecepten. Een groot deel van de recepten zijn voorzien van een foto van het eindresultaat.

Het complete Libelle bakboek heeft een grote variëteit aan bakrecepten, iedereen kan wel een fijne cake of ander lekkers vinden om te bakken. Eigenlijk een musthave als je van bakken houdt! Klik hier voor meer recepten uit de Libelle keuken!

Titel: Het Complete Libelle Bakboek
Uitgever: Lannoo
Verschijningsjaar: 2010
ISBN: 9789020989717
Winkelprijs: 19,95

(13 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.