Veggie in Pumps door Lisette Kreischer & Merel van der Lande

Veggie in Pumps - Lisette Kreischer & Merel van der LandeDit boek ‘Veggie in Pumps’ is alweer een paar jaar oud, maar toevallig vond ik het nu voor een leuke prijs en het maakte me nieuwsgierig wat ecofabulous leven eigenlijk is.

Veggie in Pumps is een gids voor een ecofabulous leven, wat is dat eigenlijk? Eigenlijk is het op een verantwoorde manier omgaan met de aarde. Denk daarbij aan bewust eten, reizen op een ecologisch verantwoorde manier en eco-kleding. Lisette Kreischer en Merel van der Lande leggen in Veggie in Pumps deze manier van leven uit op een hippe manier.

Het boek bestaat uit ecofabulous tips voor ‘food’, ‘fashion’, ‘beauty’, ‘travel’, ‘living’ en ‘business’, kortom de facetten van de consumptieve maatschappij. Je ziet de verschillende manieren van vegetarisch of biologische eetstijl, je komt er achter welke mode- en beautymerken milieu verantwoordelijk bezig zijn en weinig tot geen schadelijke stoffen in hun producten stoppen (en merken die het juist wel doen en waarvan je het eigenlijk niet verwacht). Hoe kan je per gemotoriseerd voertuig (auto, vliegtuig) toch op een verantwoordelijke manier reizen en hoe kan je thuis groen leven?

Veggie in Pumps zet je aan het denken tijdens het lezen van het boek, wat kan je zelf beter doen? Veggie in Pumps is op een vlotte manier geschreven en is qua illustraties en foto’s ook een vrolijk boek om te lezen en dat terwijl de inhoud eigenlijk best menens is, ook voor de aarde moet goed gezorgd worden.

Titel: Veggie in Pumps
Auteur: Lisette Kreischer & Merel van der Lande
Uitgever: Artemis & Co
Verschijningsjaar: 2008
ISBN: 9789047200468

(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.