Plat Préféré 2 door Jeroen Meus

Plat prefere 2Soms vergeet ik het helemaal te kijken, Plat Préféré op Canvas, een mooi kookprogramma met mooie beelden en interessante portretten van bekende mensen. Maar ik hoef niets meer te missen, inmiddels is het tweede boek van dit televisieprogramma verschenen met de reportages en recepten van de helft van seizoen 2 en het gehele seizoen 3. Seizoen 1 en eerste helft van seizoen 2 zijn al eerder verschenen in het eerste boek van Plat Préféré.

In Plat Préféré 2 maakt Jeroen Meus de favoriete recepten van Ian Flemming, Greta Garbo, Charles de Gaulle, Hergé, Frank Sinatra, Marlon Brando, Koning Boudewijn, Marlene Dietrich, Eva Perón, Louis Neefs, Alfred Hitchcock, Jimi Hendrix, Marvin Gaye, Ludo Coeck en Luciano Pavarotti. Kortom niet de minsten. Om de favoriete recepten van deze bekende mensen te koken reist Jeroen Meus en zijn teams langs de adressen waar ze hun favoriete ingrediënten haalden, wat hun favoriete restaurants en eetplekjes waren en gaat hij langs familie of vrienden om de gerechten die hij heeft gemaakt volgens allerlei aanwijzingen te laten proeven om zo te weten of het zo bedoeld was.

Plat Préféré is ingedeeld per bekend persoon. Het start met een paspoort en vervolgens lees je in dagboek vorm de belevenissen van Jeroen Meus tijdens de opnames. Vervolgens krijg je de favoriete recepten van de hoofdpersoon. De recepten zijn voorzien van foto’s van het eindresultaat en zijn in duidelijke stappen beschreven.

Plat Préféré 2 is echt een musthave voor de Plat Préféré fans, je herbeleeft de afleveringen opnieuw, en je ontdekt eigenlijk nog meer dan wat je op televisie hebt gezien! Neem trouwens ook een kijkje op de site van Plat Préféré, hier ontdek je de videorecepten en andere wetenswaardigheden.

Titel: Plat Préfére 2
Auteur: Jeroen Meus
Uitgever: Van Halewyck
Verschijningsjaar: 2010
ISBN: 9789461310149
Winkelprijs: 29,90

(43 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.