Sonja’s Kerst ‘Compleet en Praktisch Kookschrift’

Sonja's KerstDit kookschrift ‘Sonja’s Kerst’ kon je als extra kopen bij Vitaya Magazine van december, een Vlaams vrouwen magazine. In dit kookschrift vind je maar liefst 53 recepten voor een feestelijke kerst en tips voor een feestelijke tafel van Vitaya’s culicoach Sonja Peeters

Het kookschrift, want zo ziet het er ook echt uit, is ingedeeld in aperitiefjes & fingerfood, voorgerechten, hoofdgerechten, desserts, koffie, thee & lekkers en snel & perfect (met artikelen die je door het hele kookschrift kan vinden). De recepten zijn duidelijk en veelal voorzien van een foto van het eindresultaat.

Wat dit kookschrift speciaal maakt is dat er gedacht wordt hoe je bijvoorbeeld hoe je je gasten aan tafel zet, hoe je je borden eigenlijk moet neerzetten en welk bestek bij welk gerecht hoort. Kortom dingen die je niet alle dagen gebruikt, behalve met deze feestdagen. Leuke ideeën voor het feestmenu en veel tips om je feestmaaltijd goed te laten verlopen!

Titel: Sonja’s Kerst
Auteur: Sonja Peeters
Uitgever: Sanoma Magazines Belgium
Verschijningsjaar: 2010
In Opdracht van: Vitaya Magazine

(14 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)