Culinaire Ambiance December 2010

Culinaire Ambiance December 2010Het Vlaamse sterrenmagazine voor de hobbykok ‘Culinaire Ambiance‘ staat deze maand ook in het teken van de feestdagen met maar liefst 50 feestelijke recepten.

Topchef Peter Goossens met zijn team van het Hof van Cleve creëerde speciaal voor Culinaire Ambiance een eindejaarsmenu. Vooraf een noordzeetong, karnemelkstampers, spinazie, schelp- en schaaldieren, hoofdgerecht is een kalfscarré, witloof, peterseliewortel en salie en het nagerecht is pannenkoeken, doyenné peer. hazelnoot en vanille. Kortom een exclusief driegangen menu. Phillippe van den Bulck maakt heerlijke bijgerechtjes die je feestmenu helemaal afmaken en Sergio Herman presenteert een gerecht met Zeeuwse Oesters.

Verder in de rubriek terroir ‘geen feest zonder chocolade’, een portrait van de bekende chocolatier Dominique Persoone, inclusief tips en fijne recepten, maakt Geert van Hecke twee klassiekers weer hip, deze keer kabeljauw en rosbief. Wat zijn de 10 favoriete adressen van Ingrid Neven, Bru-Lady Chef of the Year 2010 en welke bubbels moet je echt in huis hebben, de Belgische wijnkenners proeven voor je. De culireis naar de lekker regio gaat deze keer naar Sicilië, ontdek de mooie smaken van dit eiland.

Dit en veel meer lees je in Culinaire Ambiance. Nieuwsgierig geworden? Klik hier voor een voorproefje van dit nummer!

(18 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Eén gedachte over “Culinaire Ambiance December 2010”

  1. Ben in bezit van TIP CULINAIR pannen. Zeer tevreden er over.
    Nu is de dop van een van de pannen kapot. De vraag: Hoe kom ik aan een nieuwe dop?
    Met vriendelijke groeten,
    Tiny de Groot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.