Allerhande 12/2010

Allerhande 12-2010De dikste Allerhande ooit werd er al eerder bekend gemaakt en inderdaad deze Allerhande overtreft weer qua dikte het kerstnummer van vorig jaar.

Maak een ontspannen kerstdiner voor de hele familie. Ontdek dat kool ook best met kerst op tafel kan komen, of maak kerstgerechten die ook kidsproof zijn door juist wat weg te laten of toe te voegen. Daarnaast ook tijdloze kerstrecepten die je elk jaar weer opnieuw op tafel kan zetten, heerlijke zalmgerechten en de wijnen die je bij een kerstmenu goed kan serveren.

Ook de rubriek ‘wat eten we vandaag’ staat helemaal in het teken van kerst, in trenddossier ook kerstklassiekers een ‘bombe blanche’, ‘bûche de noël blanche’ en witte chocoladetruffels van Jan Willem Jansen en in de rubriek thuiskoks deze keer bekende Nederlanders die hun kerstrecept prijs geven.

Dit en veel meer lees je in deze extra dikke Allerhande!

(20 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

One thought on “Allerhande 12/2010

Reacties zijn gesloten.