Snow Food door Vanja Van Der Leeden & Monique Pawirosemito

Snow Food - Vanja Van Der Leeden & Monique PawirosemitoJe kent het misschien wel op wintersport gaan, een groot chalet, veel vrienden, moe van het skiën en toch nog moeten koken want uit eten gaan is ook weer zo duur, maar wat moet je dan maken op zo’n tweepits gasfornuis? Vanja & Monique hebben daarop een antwoord en verzamelden recepten voor de wintersport in het kookboek Snow Food.

Het boek begint eerst met tips & tools die je echt moet inpakken als je op wintersport gaat en zelf wilt koken en over wat je waar kan kopen, in Nederland of onderaan de berg. Daarna beginnen de recepten ingedeeld in ‘onderweg’, ‘pré-piste: ontbijt’, ‘lunch’, ‘pistepicknick’, ‘voorgerechten’, ‘blauwe hoofdgerechten (makkelijk), ‘rode hoofdgerechten (gemiddeld), ‘zwarte hoofdgerechten (moeilijk)’, ‘ bijgerechten’, ‘nagerechten’ en ‘après-skidranken’. Daarna krijg je nog wijnsuggesties en een culinaire woordenlijst zodat je in het Duits, Frans en Italiaans je ingrediënten kan vinden en vragen in de supermarkt.

De recepten zijn voorzien van een foto van het eindresultaat en verder is het boek doorspekt met foto’s van de wintersport. Je zou er bijna zin van krijgen, om op wintersport te gaan.

Titel: Snow Food
Auteur: Vanja Van Der Leeden & Monique Pawirosemito
Uitgever: Kosmos
Verschijningsjaar: 2008
ISBN: 9789021515915
Winkelprijs: 6,90

(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.