Ushi Says Sushi

Eenvoudige Japanse gerechten om zelf te makenNa de goedbekeken en hilarische tv-programma’s komt Wendy van Dijk’s typetje Ushi Horosaki met haar eigen kookboek, een Japans kookboek uiteraard. Met Ushi says Sushi heeft ‘Ushi’ dan ook een gat in de markt gevonden want Japanse kookboeken zijn er volgens mij niet zoveel. Ook al heet het kookboek ‘Ushi says suhi’ toch vind je naast sushi-recepten ook recepten voor Japanse salades, soepen, noodles en borrelhapjes. Kortom de gelegenheid om de Japanse keuken te proberen.

De recepten in Ushi says sushi zijn in duidelijke stappen beschreven en zijn voorzien van een foto van het eindresultaat. Sommige ingrediënten zal je misschien bij een toko moeten kopen of bij supermarkt die ruim gesorteerd is met Japanse producten, want oké zelf sushi maken wordt steeds populairder.

Naast de Japanse recepten bevat Ushi says sushi ook meer uitleg over de Japanse cultuur in en ook buiten de keuken. Zo leer je de ‘stokjes-etiquette, weet je waarom Japanners nu zo gek zijn op karaoke en Uiteraard speelt Ushi zelf de hoofdrol in dit boek en vind je haar ook terug op veel foto’s en met veel typische Ushi uitspraken in dit boek.

Ben je fan van Ushi of maakt dat je niet zoveel uit en hou je gewoon van sushi en andere dingen uit de Japanse keuken? Kijk dan zeker in dit boek, leuke Japanse gerechten die goed zelf thuis te maken zijn.

Titel: Ushi says sushi en andere Japanse gerechten om zelf te maken
Auteur: Wendy van Dijk
Uitgever: Carrera
Verschijningsjaar: 2010
ISBN: 9789048807673
Winkelprijs: 19,90

(10 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.