Samasaya Sauzen

Samasaya Sauzen

Lonny ken je misschien wel van tv, jarenlang heeft hij bij de Tros een Indonesisch reis- en kookprogramma gepresenteerd of je kent Lonny van zijn kookboeken of de kant-en-klare Indonesische maaltijden in die rieten mandjes (die jammer genoeg weer uit de schappen zijn verdwenen). Lonny is in ieder geval weer terug met Samasaya wat eigenlijk ‘met mij’ betekent.

Zelf mocht ik een aantal producten van Samasaya proberen namelijk de Samasaya besengek saus, Samasaya kecap saus, Samasaya kecap manis, Samasaya sambal tomaat, Samasaya paniki saus en Samasaya redang saus. Oké het komt uit een potje, maar de sauzen zijn zo authentiek mogelijk gehouden en sowieso Indonesisch koken is lastig want je kan niet altijd makkelijk aan bepaalde kruiden komen, dus dan is saus uit een potje erg makkelijk.
Blij was ik met de Samasaya kecap manis, dit is een zoete soya saus, een beetje stroperig en een fijne zoete smaak, ook de Samasaya kecap saus en de Samasaya sambal tomaat zijn favoriet bij ons. De andere smaken, de licht pittige, vonden wij toch wel aan de pittige kant, maar ja wij zijn qua pittigheid niets gewend.

Samasaya kookboek pdf Samasaya producten zijn te koop bij Plus, Jumbo, Super de Boer, Hoogvliet en vanaf begin november bij C1000.

Bekijk hieronder een video hoe Lonny zijn babi kecap klaarmaakt met uiteraard zijn Samasaya producten:

(95 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 gedachten over “Samasaya Sauzen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.