delicious. Kerst 2010

delicious. Kerst 2010De kerst delicious. ligt weer in de winkels en is misschien al op je mat gevallen. Deze delicious. is gemaakt met de ‘friends’ van delicious. en staat boordevol receptideeĆ«n voor fijne en vooral lekkere feestdagen.

Zo maakt Yvette van Boven de brunch, Leonardo met zijn patissier van Toscanini de toetjes, zorgt Betty Koster voor het kaasplankje, bereiden de heren van Mr. Kitchen hert, zorgt Jamie Oliver voor de pompoen en neemt Bill Granger de rest van de groenten voor zijn rekening. Ellen Dekkers neemt zoals gewoonlijk de wijnen onder haar hoede, Hanneke & Wendy verzorgen voor een ontspannen kerst met handige planning-tips en Maaike Koorman verzorgt de tafelstyling. Om het makkelijk te maken heeft delicious. al een aantal menu’s voor je samengesteld met de recepten uit dit nummer, vergezeld met de wijntips van Ellen Dekkers.

Met deze extra dikke delicious. heb je alle troeven in hand om van je feestelijke diner een groot succes te maken! Daarnaast is het gewoon fijn door deze delicious. te bladeren om zo als een beetje dat kerstgevoel te krijgen.Klik hier om online te bladeren door het voorproefje van het kerstnummer van delicious.

(12 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)