Koken & Genieten December 2010

Koken & Genieten December 2010Deze maand is de Koken & Genieten in feeststemming met maar liefst 51 feestrecepten zoals onder andere de parelhoen met madeira-sjalotje, gegratineerde zalm met aardappelgratin of de reerug in bosbes-spekjasje. Ook het menu van de maand is in kerstsferen, een driegangen-menu met vooraf een runderbouillon met ei, als hoofdgerecht gebraden gans met rode kool en als nagerecht een ontbijtkoektiramisu. Ook de vaste rubrieken zoals onder andere light en calorie-arm en heerlijke desserts hebben een feestelijke tintje.

Natuurlijk ook aandacht voor de ‘zoete kerst’, met heerlijke koekjes en hemelse feesttaarten. Naast de recepten voor de kerst ook recepten voor oudjaar, feesten tot vroeg in de ochtend met lekkernijen van het buffet, wordt er feest gevierd in Berlijn met een aantal ‘Berlijnse’ recepten en Ingredi├źnt van de maand is de dadel, wat is het, waar komt het vandaan, hoe bewaar je het en wat kan je er eigenlijk mee maken?

Kortom feest en lekker eten gaat lukken met de recepten uit deze feestelijke Koken & Genieten. Klik hier voor een voorproefje uit deze Koken & Genieten!

www.kokengenieten.nl

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.