Buitengewoon Hollands ‘Het ongewoon lekkere kookboek van C1000’

Buitengewoon Hollands 'Het ongewoon lekkere kookboek van C1000'Dit jaar heeft C1000 na een aantal jaren weer een kookboek uitgebracht, en niet meer in een ringband, maar een luxe kookboek met zelfs handige leeslinten. Buitengewoon Hollands is een kookboek met traditionele Hollandse gerechten met een moderne, wereldse touch. Met ruim 200 recepten (met verse ingrediënten) is Buitengewoon Hollands een echt kookboek geworden.

Buitengewoon Hollands begint eerst met handige tips en trucs en vervolgens de historie van de Hollandse keuken, hoe is bijvoorbeeld de inhoud van de Hollandse keukenkastjes de afgelopen eeuw veranderd. De recepten zijn ingedeeld in ‘borrelhapjes’, ‘voorgerechten’, ‘soepen’, ‘hoofdgerechten vis’, ‘hoofdgerechten vlees’, ‘hoofdgerechten kip’, ‘eenpans’, ‘groenten’, ‘aardappels’, ‘pannenkoeken & brood’, ‘toetjes’, ‘koek & gebak’ en ‘dranken’. De recepten hebben een korte inleiding, zijn in duidelijke stappen beschreven en voorzien van voedingswaarden. Daarnaast vind je bij elk recept een foto van het eindresultaat, vind je er meer tips, andere variaties en leuke illustraties bij.

Klik op de cover hieronder. Er opent dan een PDF-file met een recept uit het kookboek.
Buitengewoon Hollands is een fijn kookboek met leuke recepten, een kookboek wat zeker een leuk cadeau is tijdens de feestdagen. Het Buitengewoon Hollands kookboek kost 12,50 en is tijdelijk verkrijgbaar bij de C1000 supermarkten.

Titel: Buitengewoon Hollands ‘Het ongewoon lekkere kookboek van C1000’
Verschijningsjaar: 2010
In opdracht van: C1000
Winkelprijs: 12,50

(176 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

4 gedachten over “Buitengewoon Hollands ‘Het ongewoon lekkere kookboek van C1000’”

 1. Hoi Anja,
  Ik zag ‘em gisteren bij jou voorbij komen en ben vandaag direct even naar de winkel gerend want er staan inderdaad een hoop lekkere Hollandse gerechten in, dus bedankt voor de tip!
  liefs,
  Wanda

 2. Ik vond vandaag dit ebook over koken met passie geschreven door een chef met 20 jaar kookervaring.
  Dit ebook geeft een duidelijke uitgebreide video begeleiding wat de cursus nog duidelijker en laagdrempeliger maakt.
  In de cursus leer je:
  De juiste gereedschappen leert te gebruiken.
  Beter met verschillende smaken kunt omgaan
  Verschillende kooktechnieken leert toepassen.
  Plezier te hebben bij het bereiden van voedsel.
  Gezonder te koken.
  Verschillende vis en vlees bereidingen.
  En nog veel meer…
  Alvast veel kook en natuurlijk eetplezier!
  Mvg,
  Wil

 3. Ik zag dit kookboek vandaag voor het eerst, en wel hier op de site. Ik heb natuurlijk meteen het pdf-je met het recept bekeken 😉 en daarna ben ik via het internet op zoek gegaan naar de dichtsbijzijnde C1000 (ik woon in een ‘buitengebied’). Er bleek een vestiging 14 km hiervandaan dus eerst maar even gebeld om te vragen of ze het boek nog wel hadden. Ja hoor, geen enkel probleem.

  Ik ben in de auto gestapt en heb het boek vanochtend gekocht, ik kon het niet laten :-), en ik heb het na thuiskomst meteen uitgebreid doorgebladerd. Erg mooi uitgevoerd boek met lekkere recepten. Ik vind ook de twee leeslinten in het boek erg praktisch. Gezien het relatief geringe aankoopbedrag zeer de moeite waard; een aanrader dus…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.