Passie Voor Koken

Passie Voor Koken Stichting de omslagIn Amsterdam zijn er veel horecaprojecten voor mensen met een beperking. Deze instellingen zijn door de makers van dit project gepolst voor medewerking en zo is ‘Passie voor Koken’ ontstaan. 42 Projecten met boeiende informatie en even zo bijzondere recepten.

Passie voor koken is ingedeeld in ‘brood’, ‘soep’, ‘fris’, ‘warm’ en ‘zoet’. elk recept wordt gemaakt door een andere ‘kook’ instelling uit Amsterdam. Er wordt kort verteld wat de instelling doet en er staat een foto die in de instelling zelf is gemaakt. Bij elk recept krijg je een foto van het eindresultaat. De recepten zijn veelzijdig van een broodje bal tot een roti uit noord. Iedereen kan de recepten maken, al moet je voor sommige ingredi├źnten misschien naar de toko.

Koken brengt mensen samen en zorgt zo voor een plek in de maatschappij. Passie voor Koken bewijst dit met de 42 projecten die aan dit boek hebben meegewerkt. Wist je trouwens dat Passie voor Koken in 2009 genomineerd was in de categorie beste initiatief van Het Kookboek van het Jaar?

Titel: Passie Voor Koken
Uitgever: Stichting De Omslag
Verschijningsjaar: 2008
ISBN: 9789081355919
Winkelprijs: 14,95
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Stichting De Omslag!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.