Elle Eten 6/2010

Elle Eten 6-2010Maak van deze kerst een ‘hemelse kerst’ met Elle Eten met feestmenu’s van simpel tot sterwaardig. Zo maak je een menu voor z’n tienen, maak je het menu van de ideale schoondochter of maak je een menu a la Skye Gyngell. Uiteraard ook een sterwaardig menu, maar liefst vijfgangen a la Hollands glorie volgens Erik van der Loo van restaurant Parkheuvel en een menu voor op je gemak met ‘comfort goes chic’. Helemaal in de stress, haal dan gerechtjes uit de Elle Eten’s tip-top 50 met de allersimpelste en simpelste feestrecepten.

Vind alvast de leukste culicadeaus in deze Elle Eten, lees de pure chocoladefeiten op een rij met fijne chocoladerecepten en lees ook de column van Julius Jaspers over zijn avonturen in TopChef 2010. Dit en meer lees je in deze feest Elle Eten.

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.